top of page

Om oss

Swop Shop är en affär som erbjuder dig ett enkelt, hållbart och ekonomiskt sätt att förnya din garderob. Vi har ett stort utbud av vintage och moderna kläder, accessoarer och skor till dam, herr och barn i många stilar. Hos oss har du möjlighet att välja kläder som uttrycker din personlighet utan att det belastar din plånbok eller vår miljö!

Sedan 2013 vårt mål har varit att öka hållbar konsumtion i Malmö och att ge alla människor––oavsett deras inkomstklass––möjlighet att ha kul med mode och att få tillgång till högkvalitativa kläder, skor, och accessoarer som uttrycker deras stil. Och istället för att hamna i soporna, kläder hittar nya ägare genom vår swopsystem. Hos SWOP SHOP är alla vinnare––din plånbok, din garderob och vår miljö.

om grundareN

SWOP SHOPs grundare Jane Olsson är en entreprenör med en stark inneboende kraft och passion. Janes dröm om att skapa ett forum för ett alternativt sätt att konsumera blev till en prisvinnande affärsidé.

 

Tidningen Råd och Rön tillsammans med Sveriges Konsumenter belönade Jane med 2015 års Blåslampa för hennes nyskapande sätt att slå vakt om konsumenternas och miljöns intressen.

Vill du bli inspirerad av henne?

Varje måndag kl 15:00 finns Jane på plats för att ge dig den längre versionen av hur butiken funkar samt varför den finns. Hon svarar gärna på dina frågor.

 

Välkommen

Har du en ide på samarbete i win win situation?

Kontakta henne via jane(at)swopshop.se.

 

 

 

 

 

bottom of page